У Дніпрі зросла кількість загиблих та поранених після атаки РФ

У Дніпрі зросла кількість загиблих та поранених після атаки РФ

Вчора, 3 липня, була проведена атака російських загарбників на місто Дніпро. Їхні ракети та "Шахеди" спричинили серію вибухів. За даними Офісу генпрокурора, кількість загиблих зросла до шести, а постраждали 55 людей.

Зазначено, що одна жінка померла в лікарні через тяжкі травми, отримані під час атаки. "Кількість загиблих зросла до шести", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше в Дніпрі вранці, 3 липня, пролунали вибухи, які були спричинені ракетами та "Шахедами" росіян. За попередніми даними, внаслідок цього постраждали 47 людей, а п'ятеро загинули.

Крім того, в результаті ракетно-дронової атаки у Дніпрі зазнав пошкоджень торговий центр, а поруч з одним з медичних закладів міста виникла пожежа. Серед постраждалих є 14-річна дівчинка.

Загалом, уранці 3 липня 2024 року вороги влаштували удар за допомогою крилатих ракет, авіаційних ракет та ударних безпілотників. Основною ціллю стала Дніпропетровщина.

Президент Зеленський відреагував на атаку, зазначивши, що сучасні системи ППО та далекобійність нашої зброї зможуть зупинити російський терор.

У знак вшанування пам'яті жертв останніх ракетних обстрілів РФ, 4 липня в Дніпрі оголошено днем жалоби.

Читайте також: