У харківському метро почала протікати стеля через постійні обстріли РФ

У Харкові розпочинається ремонт метро через обстріли

У Харкові через постійні ракетні обстріли станції метро "Спортивна" почала протікати стеля. Про це повідомили представники Харківського метрополітену.

Через постійні ракетні обстріли Харкова у місті відбуваються зсуви ґрунту, а у зв'язку з тим, що у безпосередній близькості до станції метро "Спортивна" були неодноразові чисельні ракетні влучання, відбулося незначне протікання зі стелі станції" - йдеться у повідомленні.

Минулого тижня співробітники метрополітену розпочали роботи з усунення протікання. Ці роботи будуть проводитися виключно вночі, коли немає перевезення пасажирів. При цьому в метрополітені запевнили, що протікання не загрожує безпеці пасажирів і не призведе до підтоплення станції.

Станції київського метро зачиняються

У київському метрополітені було прийнято рішення закрити станції "Університет", "Театральна" та "Хрещатик". На станції "Театральна" відбулося трагічне подія, коли пасажир потрапив на колії.

Крім того, на станції "Площа Українських Героїв" було знято колишню назву станції - "Площа Льва Толстого".

Планується, що рух метро, зокрема на пошкодженій ділянці між станціями "Деміївська" та "Либідська", відновлять до кінця літа.

Ремонт тунелів у Києві

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що експерти активно працюють, щоб завершити ремонт пошкодженої ділянки метро протягом шести місяців. Вже були надані попередні висновки про причини аварійного стану тунелів.