У Харкові призупинив роботу метрополітен

У Харкові призупинено рух метрополітену через проблеми з енергосистемою

У Харкові 5 квітня близько 7:30 рух метро був призупинений через проблеми з енергосистемою. Про це повідомила пресслужба КП "Харківський метрополітен".

Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Про відновлення руху буде повідомлено додатково

Це рішення було ухвалено через ситуацію з енергосистемою. Подальші деталі наразі невідомі.

Харків продовжує страждати від атак російських загарбників

Нагадаємо, протягом минулої доби Харків та область були нападнуті російськими загарбниками. На жаль, були втрати серед жителів міста та рятувальників.

4 квітня у Харкові було чутно вибухи о 23:28 та о 21:43. Російські загарбники пристрілювали місто. Крім того, у ніч на 4 квітня вони атакували Харків дронами. Ворог націлився на багатоповерхівки та приватні будинки.

Коли рятувальники та поліція прибули на місце вибуху, окупанти знову обстрілювали місто. На жаль, загинули четверо осіб, а 12 отримали поранення, в тому числі троє рятувальників.

Також через обстріли Харкова вранці 4 квітня була пошкоджена ядерна установка "Джерело нейтронів".

Російська агресія продовжує завдавати шкоди Україні

Триває 772-га доба війни Росії проти України. За останню добу відбулося 65 бойових зіткнень. Російська армія здійснила чотири ракетних удари та 80 авіаційних нападів, а також 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню проти позицій наших військ та населених пунктів. Ці атаки призвели до втрат серед цивільного населення та значних руйнувань і пошкоджень майна.