У Херсоні машину «швидкої» атакував безпіолтник

Машина швидкої допомоги збита безпілотником
Машина швидкої допомоги збита безпілотником

Безпілотник атакував автомобіль швидкої медичної допомоги в Херсоні

Інцидент стався в Херсоні, коли ворожий безпілотник напав на автомобіль швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Окупанти скинули вибуховий пристрій з безпілотника на бригаду екстреної медичної допомоги, що вирушила на виклик до пацієнта у Дніпровському районі Херсона.

В результаті цього інциденту двоє працівників отримали поранення. Обидва чоловіка, у віці 44 та 47 років, були доставлені до лікарні з вибуховими травмами, контузіями та уламковими пораненнями ніг.

Раніше повідомлялося, що працівники обласної комунальної аварійно-рятувальної служби в Херсоні були обстріляні російським дроном, внаслідок чого п'ятеро людей постраждали.

Крім цього, у селищі Глеваха Фастівського району внаслідок удару уламків безпілотника, пошкодилися конструкції покрівлі п'ятиповерхового будинку.

Також, в результаті ракетної атаки на припортову інфраструктуру Одеси, виникла пожежа, яку оперативно загасили пожежники.

Варто відзначити, що знімальна група проєкту "Донбас. Реалії" потрапила під обстріл під час зйомок на Бахмутському напрямку. Журналісти проєкту опублікували відео, на якому зафіксовано момент атаки окупантів.

Читайте також