У Херсоні під ворожий обстріл потрапила бригада «швидкої», є постраждалі

Бригада швидкої потрапила під обстріл
Бригада швидкої потрапила під обстріл

Бригада швидкої допомоги потрапила під ворожий обстріл у Херсоні

У Дніпровському районі Херсона бригада швидкої допомоги, яка їхала на виклик до пораненого, потрапила під ворожий обстріл. В результаті атаки постраждали троє медичних працівників. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Телеграм.

За його словами, постраждали троє медичних працівників. "Троє медпрацівників - жінка 59 і чоловіки 46 та 64 роки отримали вибухову та закриту черепно-мозкову травми, а також контузію. Під час атаки російського дрона вони перебували у службовому авто, яке зазнало пошкоджень", - написав Мрочко.

Раніше Мрочко повідомив, що у Дніпровському району Херсона через ворожу атаку з дрона мінно-вибухову травму та уламкові поранення отримав 63-річний чоловік. Також він уточнив, що під час обстрілу чоловік перебував на вулиці.

Також ушпиталено 80-річну постраждалу з Дніпровського району Херсона. "Жінка близько 20.00 потрапила під ворожий обстріл з БпЛА. Отримала вибухову травму та уламкове поранення ноги", - додав Мрочко.

Раніше, 23 серпня, російські військові здійснили черговий акт терору проти мирного населення Херсона. У Дніпровському районі міста безпілотник скинув вибухівку на цивільного чоловіка.

Нагадаємо, у ніч на 27 серпня російська Федерація випустила по Україні 91 повітряну ціль, зокрема ракети різного типу та безпілотники.

Читайте також