У Херсонській області масово зникають російські військові – партизани

Російські військові залишають тимчасові місця базування в Херсонській області

Російські військові поступово покидають свої тимчасові місця базування та приховуються на окупованій території Херсонської області. Про це повідомляє підпільний рух "Атеш".

Зазначається, що загарбники відмовляються виконувати бойові завдання та самостійно залишають місця своєї тимчасової дислокації. Цю інформацію партизани отримали з офіційних доповідей, які надійшли до угруповання Збройних Сил Росії "Дніпро".

При цьому, деяких російських військовослужбовців, які офіційно проголошують себе самостійно залишившими частину, виявляють на окупованій території Херсонської області.

Російські окупанти розміщуються в покинутих будинках

За даними партизанів, до села Новоолексіївки прибуває велика кількість окупантів, які поселяються в залишених безпосередніх мешканцями будинках.

"Ці військові заселяються у вільних покинутих будинках. Багато з них мають багаторазові татуювання на тілі. Місцеве населення вважає, що це люди, які раніше перебували у в'язницях", - йдеться у повідомленні партизанів.

Перевірка військової бази російського флоту

Раніше партизани також перевірили військову базу Військово-Морського Флоту Росії у місті Кронштадт, де розташовані підводні човни та бригада кораблів охорони.

Готуються до проведення теракту

Інше повідомлення свідчить, що спецслужби Росії готуються до організації чергового теракту з метою звинувачення українських партизанів та учасників підпілля.