У хостелі під Варшавою вбито українця

Український хостел під Варшавою
Український хостел під Варшавою

Поблизу Варшави поліцейські заарештували 29-річного чоловіка, якого звинувачують у вбивстві молодого українця у хостелі в Зомбках. Про це повідомляє Inpoland.

За інформацією, у ніч з суботи на неділю до Зомбківського відділку поліції надійшло повідомлення про різанину в одному з місцевих хостелів. Правоохоронці, які прибули на місце події, знайшли чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітки. Незважаючи на надану першу медичну допомогу, 27-річного українця не вдалося врятувати.

Поліція відразу розпочала пошуки нападника і затримала 29-річного поляка у Воломіні кілька годин після події. Обвинувачення вже було висунуто, а суд визначив тримання підозрюваного під вартою на три місяці. Зараз підозрюваного вбивства можуть засудити до позбавлення волі на строк не менше 8 років, до 25 років або довічно ув'язнення.

Упередження у затриманні у Ростоку

Раніше повідомлялося, що німецька поліція звільнила затриманого українця, якого підозрювали у вбивстві 46-річного українця. Однак цей затриманий пробував у слідчому ізоляторі менше доби та його звільнили з-під варти.

Тіло 46-річного українського чоловіка було знайдене 12 серпня у спеціалізованому центрі для біженців. Хоча поліція та служби екстреної допомоги були сповіщені про це, лікар швидкої допомоги констатував смерть на місці біля українця.

У Мурнау, Німеччина, невідомий наніс смертельні ножові поранення двом українцям. Підозрюваного, росіянина, було затримано. Загиблі українці виявилися військовослужбовцями.

Читайте також