У Києві через падіння уламків «Шахедів» виникла пожежа, є постраждалий

Пожежа на Шахедах у Києві
Пожежа на Шахедах у Києві

У Києві в результаті ворожої атаки одна людина постраждала

У Києві цієї ночі стався ворожий напад за допомогою ударних дронів, в результаті якого постраждала одна людина. Також в місті сталася пожежа, яку рятувальникам вдалося приборкати. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, у Солом'янському районі сталося загоряння приватного житлового будинку внаслідок падіння уламків. Пожежу швидко помітили і загасили. Одному постраждалому надали медичну допомогу на місці. У Голосївському районі пошкоджене вікно та оздоблення стін у будинку, але пожежі не сталося і немає постраждалих, заявив Кличко.

Крім того, у Голосіївському районі також було пошкоджено вікно та оздоблення стін у 9-поверховому житловому будинку, проте пожежі там не виникло і постраждалих немає, додав мер Києва.

За уточненнями Київської міської військової адміністрації, постраждалий чоловік зазнав опіків обличчя.

Варто нагадати, що тривога в Києві тривала п'ять годин. Унаслідок балістичного удару в Кривому Розі пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури, а також житлові будинки та об'єкти бізнесу, постраждала одна людина, повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Читайте також