У Костянтинівці запровадиться посилена комендантська година: коли та скільки триватиме

Час обмежень у Костянтинівці: скільки триватиме?
Час обмежень у Костянтинівці: скільки триватиме?

З 7 жовтня у місті Костянтинівка Донецької області буде введена посилення комендантська година. Заходи обмеження діятимуть з 15:00 до 11:00 наступного дня. Про це повідомив Сергій Горбунов, очільник Костянтинівської військової адміністрації.

За словами Горбунова, у Костянтинівці наразі проживає 18 тисяч людей, включаючи 440 дітей. Його слова також підтверджують той факт, що в місті розпочалась примусова евакуація сімей з малюками.

«Пенсійний фонд виїжджає, акушерсько-гінекологічне закривається, педіатрія – всіх діточок вивозимо, хоча зараз лікарні ще працюють і люди отримують допомогу. Банк також закривається і переїжджає, ближче до нас буде відкрите відділення у Дружківці», - розповів Горбунов.

Очільник МВА додав, що Костянтинівка знаходиться в 10 кілометрах від лінії фронту.

Раніше російська армія окупувала селище Невське та продовжує посунутися у ряді населених пунктів Донеччини.

Зсуви на фронті: Селидове та інші напрямки

Згідно з повідомленнями політолога Кирила Сазонова, РФ відправила до міста Селидове у Донецькій області цілий армійський корпус та додаткові танкові сили. Він зазначив, що окупанти розташувалися на південь від Покровська. Також ведуться бої у Торецьку, Нью-Йорку та Часовому Ярі.

Крім того, Олександр Рясний, військовослужбовець 15-ї бригади Нацгвардії України "Кара-Даг", яка тримає оборону в Селидовому, розповів, що російська армія здійснює оперативне оточення з усіх напрямків фронту, перекриваючи логістику ЗСУ за допомогою своїх вогневих засобів.

Читайте також