У Кракові невідомі напали на українського підлітка: пробили голову та кинули у воду

Побитий український підліток лежить біля води
Побитий український підліток лежить біля води

У Польщі в місті Краків стався напад на 17-річного українця, внаслідок якого йому пробили голову і відрізали палець. Потім хлопця скинули в басейн. Інцидент трапився 10 липня, про це повідомляють Gazeta Krakowska і Wiadomości.

Біля басейну "Закшувек" виникла бійка, під час якої українець постраждав. Він був госпіталізований, а зараз триває розслідування та пошук свідків. За словами матері постраждалого, до групи з шести людей, в якій був її син, підійшло четверо чоловіків. Нападники використали мачете і сльозогінний газ.

Згодом Wiadomości уточнили, що поліція затримала підозрюваних у нападі, а наймолодшому з них всього 15 років. У нього вдома було знайдено мачете. Всім затриманим пред'явили звинувачення в участі в бійці з застосуванням небезпечної зброї, а найстаршому з них - в нанесенні тілесних ушкоджень.

Інші подібні напади

Раніше було повідомлено про афганця, який здійснив напад на українця в Франкфурті, Німеччина. Зловмисника вже заарештували, його звинувачують у замаху на вбивство.

Також стався напад на двох українців у Мурнау, Німеччина, під час якого вони отримали смертельні поранення. Затримали підозрюваного - росіянина.

Крім того, раніше в Німеччині було вбито 17-річного українського баскетболіста. Інцидент трапився в Дюссельдорфі, де на нього його друга напали невідомі з ножами. 18-річний український баскетболіст пізніше помер від отриманих поранень.

У травні в Німеччині також було зафіксовано напад на українського підлітка.

Читайте також