У Криму через роботу російської ППО загинула дочка заступника мера Магадана

Зображення російської ППО в Криму
Зображення російської ППО в Криму

У Севастополі через дію російської протиповітряної оборони постраждали 124 особи, включаючи 27 дітей. Такі дані наводить Міністерство охорони здоров'я Росії.

Заслужений губернатор Развожаєв повідомив про п'ять загиблих, з них троє дітей. За інформацією російських загальнодоступних пабліків, зокрема, загинула 9-річна дочка заступника мера Магадана, який привіз родину до окупованого Криму на відпочинок.

“Ворог наніс удар несподівано”, - написав Развожаєв.

Між тим, ЗМІ повідомляють, що місцеві мешканці не чули сигналу тривоги.

Як відомо, у неділю, 23 червня, у кількох містах тимчасово окупованого Криму прогриміли гучні вибухи. Зокрема - у Севастополі. Російська протиповітряна оборона збила ракети біля пляжу з відпочиваючими. Тим часом пропагандистські загальнодоступні пабліки скаржаться, що Крим був атакований ракетами Atacms.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму російські окупанти відновили роботу поромної переправи, пошкодженої Силами оборони. Про це повідомив речник Військово-морських сил Збройних Сил України Дмитро Плетенчук.

“Угруповання продовжує забезпечуватися за допомогою поромної переправи, яку можна назвати дуже-дуже умовно цивільною. Вона є основним шляхом поставок військової логістики для забезпечення Криму та південного угруповання, що займається військовими діями на Південному напрямку”, - розповів Плетенчук.

Як повідомлялося, російські окупанти намагаються захистити Кримський міст і винесли на нього вісім барж.

До слова, російські окупанти занурюють свої підводні човни в місцях їх базування під воду, щоб приховатися від потенційних ударів Збройних Сил України. Противник постійно очікує атак і намагається таким чином приховати човни. Про це повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчукв ефірі телемарафону.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 34 переглянули
Український артист загинув у війні