У Криму пролунали потужні вибухи, окупанти перекрили Кримський міст

Вибухи на Кримському мості, окупанти перекрили
Вибухи на Кримському мості, окупанти перекрили

Пролунав потужний вибух на окупованому Криму

У ніч на 10 червня у кількох районах тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Про це пише Telegram-канал "Кримський вітер".

Згідно з повідомленням, вибухи були почуті у Євпаторії, Красноперекопську, Джанкойському, Бахчисарайському та інших районах.

Свідки повідомляють, що російська ППО працює біля села Воробйово в Сакському районі. У Красноперекопському районі місцеві мешканці підрахували вісім вибухів.

Крім того, окупанти вже вдруге заблокували Кримський міст. Людей, які перебувають на мосту або в його обсязі, закликали залишатися спокійними і дотримуватися інструкцій працівників транспортної безпеки.

Нагадаємо, що у ніч на 8 червня на окупованому Криму також пролунали вибухи. Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Розвозжаєв заявив про знищення безекіпажного катера в районі Стрілецької бухти Севастополя.

Міністерство оборони агресора заявило, що у ніч на 7 червня сили протиповітряної оборони знищили або перехопили 28 безпілотників над трьома областями України, а також над окупованим Кримом та Азовським морем.

Читайте також