У Криму вдруге за день пролунали вибухи

Вибухи у Криму шокують місцевих жителів
Вибухи у Криму шокують місцевих жителів

У неділю ввечері, 23 червня, в декількох містах тимчасово окупованого Криму сталися потужні вибухи. Росія заявила про ракетну атаку. Цю інформацію опублікував місцевий Telegram-канал "Крымский ветер".

О 22:03 в окупованому Севастополі була оголошена повітряна тривога, про що повідомив окупаційний губернатор Михайло Розважаєв. Після цього було оголошено кінець тривоги. Вона тривала 10 хвилин.

Чути було близько восьми вибухів у Заозерному, Євпаторії та Донузлаві. Місцеві жителі повідомляли про масштабну пожежу після вибухів в Євпаторії.

За інформацією Telegram-каналу "Крымский ветер", можливо стався приліт за радар у селі Вітине Сакського району. За словами місцевих жителів, туди поїхали автомобілі швидкої допомоги. Користувачі соціальних мереж поділилися відео з пожежею, яка сталася в цьому селищі.

Також, за даними місцевих жителів Криму, в селі Молочне Євпаторійського району горять поле і військова частина.

Нагадаємо, що в неділю, 23 червня, у декількох містах тимчасово окупованого Криму сталося декілька потужних вибухів. Зокрема, у Севастополі. Губернатор Михайло Розважаєв скаржився на атаку в Telegram.

За даними місцевого Telegram-каналу "Крымский ветер", вибухи почували в Севастопольській та Козачій бухтах, а також в Балаклаві та Інкермані. Повідомлялося, що російська ППО працювала в Евпаторії та Саках. Зазначається, що внаслідок роботи ворожої ППО постраждали люди на пляжі Учкуївка в Севастополі.

Пізніше стало відомо, що через роботу російської ППО в Севастополі постраждали 124 особи, з яких 27 - діти. Ці дані наводить російське Міністерство охорони здоров'я.

Одночасно губернатор Розважаєв повідомив про п'ятьох загиблих, серед яких троє - діти. За інформацією російських джерел, в тому числі загинула 9-річна дочка заступника мера Магадана, який привіз родину до окупованого Криму на відпочинок.

Читайте також