У Кривому Розі стався вибух у багатоповерхівці, є постраждалі (фото, відео)

У ніч на 11 квітня у Кривому Розі сталася подія, пов'язана з вибухом у будинку. За інформацією пресслужби ДСНС, в результаті інциденту є постраждалі.

Згідно з повідомленням, вибух стався в дев'ятиповерховому житловому будинку на вулиці 21-ї бригади Національної гвардії.

За даними рятувальників, причиною вибуху був витік газу в одній з квартир, що призвело до пожежі. Вогонь охопив площу 120 кв.м.

В результаті вибуху пошкоджені конструкції будинку в одному з під'їздів з третього по п'ятий поверхи. Рятувальники врятували чотирьох осіб.

Семеро людей отримали травми, троє із них були доставлені до лікарні. За даними ДСНС, під завалами може знаходитися ще одна людина, тривають пошуково-рятувальні роботи.  На місці події працює 41 рятувальник та 8 одиниць техніки.

Блок галереї

Раніше повідомлялося про вибух газу у приватному будинку на Тернопільщині. Підтвердився факт вибуху без подальшого загоряння, в результаті чого будинок був зруйнований. Власника будинку, який був поранений, доставлено в лікувальний заклад у свідомому стані.