У lifecell відповіли, чому під час відключення світла може пропадати інтернет

Логотип lifecell загасає на смартфоні
Логотип lifecell загасає на смартфоні

У мобільній компанії lifecell відповіли, чому під час відключення світла може пропадати інтернет.

Прес-служба компанії lifecell відповіла на запитання клієнтки під постом у Фейсбук. Деякі українці скаржаться на те, що тариф lifecell зросли через покращення зв'язку під час блекаутів, хоча фактично ніяких покращень не відбулось. За словами жінки, під час відключення електрики зникає інтернет.

"Оце питання: ви підняли тариф та сказали, що це пов'язано з покращенням зв'язку під час блекаутів. Ви взяли гроші, але нічого не зробили для покращення зв'язку. Ваш інтернет лягає зразу. Ви нічого не зробили для своїх клієнтів. Ваші відповіді лише показують вашу бездіяльність у цій сфері. Ви просто хотіли більше грошей, але нічого не зробили для цього."

lifecell

Компанія lifecell пояснила, що готовність до відключень електроенергії цього року значно покращена порівняно з минулим роком. На ключових технологічних майданчиках встановлені нові батареї, а стаціонарні генератори вже впроваджені.

"За останні півроку в компанії було встановлено тисячі літієвих батарей на технологічних майданчиках. У весну й літо цього року ми встановили ще понад 800 стаціонарних, мобільних та партнерських генераторів, що дозволить обладнанню працювати після розрядження батарей", - розповіли в компанії lifecell.

Проте у компанії визнали, що на деяких базових станціях неможливо встановити додаткове обладнання з огляду на санітарні норми.

"Але ми активно працюємо у цьому напрямі", - запевнили в lifecell.

Нагадаємо, lifecell розповів, як отримати кешбек 10% при оплаті тарифу.

Читайте також