У лікарні помер енергетик, поранений під час ракетного удару 22 червня

У лікарні помер енергетик, поранений під час ракетного удару 22 червня

У лікарні помер енергетик, поранений 22 червня внаслідок ракетного удару росіян по енергетичному обʼєкту у Запорізькому районі

Глава Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив, що енергетик, який був поранений 22 червня внаслідок ракетного удару росіян по енергетичному обʼєкту у Запорізькому районі, помер в лікарні.

За даними глави регіону, впродовж доби окупанти 522 рази атакували дев'ять населених пунктів Запорізької області

Іван Федоров заявив, що протягом останньої доби війська РФ атакували дев'ять населених пунктів Запорізької області 522 рази.

Зокрема, були здійснені шість авіаційних ударів по Новомиколаївці, Новоіванівці та Кам'янському. Також 185 БпЛА різних видів атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.

Крім того, Малу Токмачку, Новоандріївку та Роботине були обстріляні 28 разів залпами ракет систем залпового вогню. На території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки було завдано 303 артилерійських обстріли.

Також було отримано п'ять повідомлень про руйнування житлових будинків та інфраструктурних об'єктів.

Нагадаємо, що 22 червня армія РФ здійснила вже восьмий масований комбінований удар по об'єктах енергетичної інфраструктури України. За даними Укренерго, обладнання пошкоджено на енергооб'єктах у Запорізькій та Львівській областях. Двоє енергетиків постраждали в Запорізькій області.

Читайте також: