У Маріупольському районі впав палаючий літак

Повідомлено про падіння літака у Маріуполі та посилені вибухи у місті

У Маріупольському районі Донецької області сталася небезпечна подія - згідно з повідомленням радника міського голови Петра Андрющенка у Telegram, палаючий літак впав у районі с. Рибацьке. Також місто продовжує чути вибухи. Інцидент стався в понеділок. "Маріуполь. Не просто гучно, але вогонь! Повідомляють про падіння палаючого літака в районі с. Рибацьке. Окрім того, місто продовжує чути вибухи. Який файний понеділок" - написав Андрющенко.

Результати 726-го дня війни РФ проти України

Протягом минулої доби тривало широкомасштабне ведення війни Росії проти України. За цей період відбулося 80 бойових зіткнень. Окупант вдарив 3 ракетами та 43 авіаційними ударами. Також здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню по наших військових позиціях та населених пунктах. Внаслідок цих атак загинуло та постраждало цивільне населення. Багатоповерхові будинки, приватні будинки та інші об'єкти інфраструктури зазнали руйнувань та пошкоджень. У нічний час російські окупанти атакували Україну, використавши 4 БпЛА типу Shahed-136/131. Всі ворожі безпілотники були знищені силами протиповітряної оборони.

У східному напрямку наша протиповітряна оборона знищила винищувач-бомбардувальник Су-34 та один розвідувальний безпілотний літальний апарат "Орлан-10".