У Мелітополі розвідка та партизани підірвали два десятки окупантів із технікою

Дві вибухи в Мелітополі: розвідка України і місцевий рух опору завдали ураження російським загарбникам

На території тимчасово окупованого Мелітополя 22 березня сталися два вибухи. За допомогою спеціальної операції української розвідки та місцевого руху опору вдалося успішно атакувати групу російських загарбників та їхньої військової техніки. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За попередніми даними, в епіцентрі вибуху знаходилося приблизно 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки "Камаз" та "УАЗ Patriot".

"Втрати ворога уточнюються. Наша боротьба проти московських загарбників триває!" - повідомили в Головному управлінні розвідки.

Партизани перешкоджають російським військовим в Московській області

Раніше повідомлялося, що партизани здійснили диверсію на залізниці в Московській області для зупинки військових поставок росіян до лінії фронту. За даними, агент руху знищив релейну шафу біля залізничної станції "Головково" в Сонячногірському районі в Підмосков'ї. Цим ускладнено використання залізничної гілки навколо Москви, яка використовується для військових цілей.

Крім того, партизан вчинив диверсію на залізничній станції в російському Волгограді, через яку проходять військові склади до Криму та Ростова.