У Москві росіянин жорстоко застрелив чоловіка (відео)

У Москві росіянин жорстоко застрелив чоловіка (відео)

У Москві правоохоронці розшукують невідомого, який застрелив чоловіка на вулиці. За інформацією з російських ЗМІ, було скоєно замовне вбивство.

Головне управління МВС Росії по Москві повідомило: "У поліцію надійшло повідомлення про стрілянину біля будинку на вулиці Олексія Свиридова. Співробітники поліції встановили, що невідомий цілеспрямовано здійснив кілька пострілів у чоловіка з вогнепальної зброї і зник."

Наразі на місці події працюють слідчі та криміналісти, які досліджують записи з камер відеоспостереження і допитують очевидців. Стосовно інциденту порушено кримінальну справу за статтями "убивство" і "незаконне зберігання і носіння вогнепальної зброї та боєприпасів до неї" Кримінального кодексу РФ.

За інформацією російських ЗМІ, загиблий чоловік народився у 1989 році. Є відеозаписи з камер спостереження, на яких видно момент убивства: чоловік, одягнутий у чорне, вчиняє контрольний постріл у голову пораненого чоловіка, який лежить на узбіччі.

Нагадаємо, раніше в Башкирії житель забив місцевого чоловіка і публічно з'їв його серце. 

Загалом, українець Микита Сем’янов, який був засуджений у 2022 році на 9 років в'язниці за вбивство, зараз пропагує себе як героя й сидить у журі дитячих конкурсів.

До речі, депутати Держдуми внесли законопроект, який передбачає звільнення від відповідальності військових, які беруть участь у війні з Україною. Якщо укласти контракт з збройними силами агресора, то справи підозрюваних призупинять, а покарання змінять на умовний термін.

Читайте також: