У Одесі їжачок вийшов на дорогу і спровокував ДТП

Їжачок на дорозі, ДТП, аварія
Їжачок на дорозі, ДТП, аварія

У Одесі сталася автопригода, постраждала жінка

В Одесі, на вулиці Михайла Комарова, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждала одна людина. За даними поліції області, аварія сталася 20 вересня о 22:00.

За попередніми даними, водій маршрутки, 50-річний чоловік, врізався у задню частину легковика, за кермом якого був 37-річний чоловік, коли останній різко зупинився. Водій легковика пояснив, що під час руху він помітив їжака на дорозі, тому натиснув на гальма, щоби уникнути наїзду на тварину.

Унаслідок зіткнення постраждала 38-річна пасажирка маршрутки. Їй був поставлений діагноз - перелом руки, повідомили медики.

На місці пригоди працювала розслідувальна група поліції області та патрульні. Обидва водії були тверезі, підтвердили правоохоронці.

Слідчі зареєстрували кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до середньої травми потерпілої особи, за ст. 286 Кримінального кодексу України. У рамках розслідування будуть призначені експертизи та встановлені всі обставини пригоди.

Нагадаємо, раніше сталася аварія за участю народного депутата Ігоря Копитіна. Він отримав травми та був госпіталізований. Аварія сталася на трасі Київ-Одеса, коли автомобіль народного депутата врізався у бетонну перешкоду.

Також, на проспекті Лобановського в Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль зіштовхнувся з вантажівкою. На місці пригоди працювали швидка допомога, поліція та рятувальники.

Читайте також

На війні загинув син українських поетів
сьогодні, 15:48 109 переглянули
На честь загиблого сина українських поетів