У Підмосков’ї палає будівля військового аеродрому «Чкаловський»

Палаюча будівля аеродрому в Чкаловському
Палаюча будівля аеродрому в Чкаловському

У Московській області РФ на військовому аеродромі "Чкаловський" сталася пожежа, про це повідомляють телеграм-канали Astra та "112". Загорілася адміністративна будівля, наявність постраждалих наразі не зазначають. Рятувальні служби вже прибули на місце події і розпочали евакуацію.

Великий вогонь охопив дах Г-подібної споруди, пожежа має другий ранг складності. Приблизно 800 квадратних метрів площі були зайняті. Попередньо, ніхто не постраждав.

Аеродром "Чкаловський" розташований на південно-східній околиці міста Щолково, за 31 км на північний схід від Москви. Він був заснований у 1930-х роках.

Раніше, у Воронезькій області Росії також сталася подібна ситуація, внаслідок атаки безпілотників об'єкти були пошкоджені, а також спалахнула пожежа. Російська влада звинувачує у цьому Україну, але наразі ця інформація підлягає перевірці.

Також, в Пермському краї Росії сталася масштабна пожежа на базі зберігання нафтопродуктів. Вогонь охопив площу в 10 тис. квадратних метрів, на місці події працюють більше 60 пожежників і 19 одиниць техніки. У місті Новосибірськ згоріло обласне управління ФСБ.

Читайте також