У Празі локомотив зіткнувся із потягом: десятки постраждалих (фото)

Локомотив зіткнувся з потягом у Празі
Локомотив зіткнувся з потягом у Празі

Під час дорожньо-транспортної пригоди пасажирський потяг зіткнувся з локомотивом в районі станції Прага-Лібень. Внаслідок цього були зазначені поранення у 25 людей. На місці аварії працювали бригади швидкої допомоги, поліції та пожежників.

Служби наголошують, що десятки людей отримали поранення різної важкості внаслідок зіткнення пасажирського потягу з локомотивом поблизу залізничної станції Прага-Лібень у середу вранці.

Евакуаційний потяг був використаний для перевезення пасажирів до Височан з огляду на проблеми зі здоров'ям деяких з них, таких як травми голови та нудота.

Правоохоронці, криміналісти та залізнична інспекція ведуть розслідування щодо цієї події, на яку є підозра у вчиненні навмисної шкоди або через необережність.

Минулого року у червні під час зіткнення двох потягів у Пардубіцях, Чехія, загинуло четверо осіб, включаючи двох громадян України. 34 особи отримали незначні поранення та отримали медичну допомогу на місці. Постраждалих також доставили до медичних закладів у Пардубіцях та Градець Кралове.

Також в червні в Словаччині у місті Нове Замки відбулося зіткнення потягу з автобусом, в результаті якого загинуло щонайменше п'ятеро людей. Ця серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6 години вечора на залізничному переїзді на Дворській дорозі у Нових Замках. П'ятеро людей загинули, а ще п'ятеро постраждали унаслідок зіткнення автобуса з потягом.

Читайте також