У прикордонній зоні на Рівненщині пролунав вибух: ОВА повідомила деталі

Вибух у прикордонній зоні Рівненщини
Вибух у прикордонній зоні Рівненщини

У Рівненській області стався вибух мотоцикліста, який проїжджав прикордонною зоною навколо сіл Дроздинь і Переброди. Чоловік проігнорував попереджувальні таблички про міни, які були встановлені на цьому маршруті. Новину повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Коваль зазначив, що життю мотоцикліста нічого не загрожує наразі. На місці події працюють представники служб, які розслідують обставини вибуху.

Начальник ОВА нагадав, що на кордоні встановлені обмеження, і підходити до нього можна лише з дозволом прикордонників.

"Це серйозна загроза для вашого життя", - наголосив Коваль.

За його словами, влада області разом з правоохоронними органами та військовими постійно займаються зміцненням кордону, встановленням мін. Такі інциденти є небезпечними, тому він закликав всіх бути відповідальними й обережними.

Нагадаємо, 8 серпня у Рівненській області сталися вибухи в прикордонній зоні, в результаті чого постраждала цивільна особа. Олександр Коваль повідомив, що ця особа проїжджала в напрямку кордону і проігнорувала попереджувальні знаки про міни.

Раніше було повідомлено, що Україна стала другою країною за кількістю жертв від протипіхотних мін у 2022 році, випередивши майже весь світ, крім Сирії.

Читайте також