У Росії повідомляють про масовану атаку безпілотників та роботу ППО

Масовані атаки безпілотників в Росії
Масовані атаки безпілотників в Росії

Безпілотники знищили в Курській області 13 літаків

Увечері, 28 липня, в Курській області Росії стався вибух, існує підозра у масованій атакі безпілотників. За даними губернатора області, сили протиповітряної оборони збили не менш як 13 безпілотників. Про це місцева влада повідомляє у Telegram-каналі губернатора Курської області Олексія Смірнова та в місцевих ЗМІ.

Близько 22:00 губернатор Курської області повідомив про збиття одного безпілотника в Медвенському районі. Однак пізніше він заявив про знищення ще 12 безпілотників в Обоянському та Медвенському районах.

Соціальні мережі залюднені відеозаписами вибухів, які ймовірно пов'язані зі збиттям дронів, та повідомленнями про вибухи в Солнцевському та Прістенському районах.

Можливо, підстанція також постраждала, але цю інформацію ще не підтверджено.

Зазначимо, що у Курській області Росії часто відбуваються повітряні атаки з використанням безпілотників. Це спричиняє вибухи та пожежі на різних об'єктах регіону.

Нагадаємо, що 24 липня місто Курськ та прилегла область стали свідками масованої атаки безпілотників, яку, за звинуваченнями російських джерел, виконали українські військові. За даними російських ЗМІ, над містом вибухали і почулися гучні звуки, а місцеві жителі зафіксували палаючі уламки дронів в Курському районі.

Також були повідомлення про атаку безпілотників на військову частину 65372 у Севастополі та на порт "Кавказ" у Краснодарському краї. В результаті цих атак пошкоджено поромне судно.

Крім того, вчора, 26 липня, у Криму було чути вибухи.

Читайте також