У Росії втопився очільник елітної військової делегації Північної Кореї

Очільник елітної військової делегації Північної Кореї втопився
Очільник елітної військової делегації Північної Кореї втопився

Голова делегації Північної Кореї Кім Кум Чоль загинув, коли він купався у ставку під час спекотної погоди в Москві. Цю інформацію повідомляють російські ЗМІ. Кім Кум Чоль був 64-річним і обіймав значну посаду у Військовому університеті імені Кім Ір Сена. Підтверджено, що він був представником корейського сільгосппідприємства.

Після того, як колеги Кім Кум Чоля не змогли знайти його протягом кількох годин, вони звернулися в поліцію. Тіло чоловіка було знайдено наступного дня, воно було впізнане після того, як спливло над водою.

До цього, Північно-корейська делегація прибула до Росії для військового обміну. Це стало першим військовим обміном між двома країнами після підписання пакту про військову співпрацю. Делегацію очолив Кім Кум Чоль.

Раніше повідомлялося, що Росія придбала балістичні ракети в Північної Кореї і вже використала їх для ударів по Україні. Представник Південної Кореї в ООН також заявив, що Північна Корея передала Росії балістичні ракети, які можуть нести ядерний заряд, з метою використання України як полігону для тестування ракет.

Читайте також