У російському Волгограді сталася пожежа у військовій частині (фото, відео)

У російському Волгограді сталася пожежа у військовій частині (фото, відео)

Пожежа у військовій частині в Волгограді

У військовій частині №44885, що знаходиться у Дзержинському районі Волгограда (Росія), сталася значна пожежа. Про це 14 травня повідомляють росЗМі та Телеграм-канали.

Місцева влада заявила, що пожежа не пов'язана з атакою безпілотників. Повідомлень про постраждалих також не надходило.

Проблеми із залізницею у Волгоградській області

Нагадаємо, у ніч на 14 травня у Волгоградській області Росії вагони вантажного потягу зійшли з рейок. Приволзька залізниця РФ повідомила, що причиною стала "втручання сторонніх осіб". На щастя, ніхто не постраждав. Через цей інцидент рух поїздів був припинений, що призвело до затримок пасажирських поїздів. Згодом рух відновили, але з запізненнями прямують два поїзди - один на Санкт-Петербург, а інший у зворотному напрямку.

Пожежа на круїзному теплоході

У Архангельську, Росія, сьогодні, 14 травня, сталася пожежа на круїзному теплоході "М.В. Ломоносов". За даними ТАСС, площа займання становить понад 900 квадратних метрів. Це не перший випадок пожежі на цьому судні - 6 травня 2023 року пожежа спалахнула в машинному відділенні на нижній палубі і людей довелося евакуювати.

Ремонт авіадвигунів компанії S7

Після двох років санкцій технічний підрозділ приватної російської авіакомпанії S7 навчився ремонтувати авіадвигуни літаків Boeing 737 та Airbus A320. Про це повідомили джерела у трьох авіакомпаніях Росії.

Читайте також: