У Севастополі вибухи: окупанти підняли в небо гелікоптери та штурмовики

Вибухи в центрі окупованого Севастополя

15 квітня вранці у центрі тимчасово окупованого Севастополя сталося кілька вибухів. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

Канал, з посиланням на місцевих мешканців повідомляє про кілька вибухів, які пролунали в центрі міста. Також зазначається, що це можуть бути ворожі навчання, втім, точної інформації немає.

Над Севастопольською бухтою також запустили димову завісу.

Повідомляється, що група з п'яти гелікоптерів пролетіла через Джанкойський район до Арабатської стрілки. Також через Джанкойський район у напрямку Арабатської стрілки пролетіли ще дві пари штурмовиків Су-25.

Це вже не перший раз, коли в Севастополі стаються вибухи. Недавно вночі 9 квітня також пролунали вибухи, а перед цим пабліки повідомили про оголошену ракетну небезпеку в Криму.

Російська агресія проти України триває

На даний момент триває 782-га доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу було зареєстровано 54 бойових зіткнення. Під час цих сутичок ворог здійснив 8 ракетних ударів та 85 авіаційних ударів, а також 98 обстрілів з реактивних систем залпового вогню проти наших позицій та населених пунктів. На жаль, внаслідок цих терористичних атак є жертви серед мирного населення, а також руйнування та пошкодження об'єктів цивільної інфраструктури, включаючи багатоповерхівки.