У Севастополі введено графіки відключення світла

Графік відключення світла в Севастополі
Графік відключення світла в Севастополі

У Севастополі вводять графіки відключення електроенергії

Тимчасово окуповане місто Севастополь зазнало збою у роботі генеруючого обладнання Ростовської АЕС, що призвело до підвищених навантажень на енергосистему. Відтак, влада введе графіки обмеження споживання електроенергії. Про це повідомив губернатор Михайло Развожаєв.

У Telegram-каналі електромережевого підприємства "Севастопольенерго" зазначається, що розподіл споживачів на дві черги відключень увійшов у силу з 17 липня та триватиме до неозначеного терміну. Ця міра стосуватиметься не тільки Севастополя, але й інших населених пунктів регіону.

Ростовська АЕС, яка обслуговує Ростовську, Краснодарську, Волгоградську області та Ставропілля РФ, також стала жертвою збою у роботі. Внаслідок аварії, кілька мільйонів людей втратили світло в своїх будинках.

Зазначимо, що електропостачання було припинено у Ростові-на-Дону, Таганрозі, Краснодарі, Елісті, Анапі, Армавірі, Новоросійську, а також у Севастополі, Криму та інших населених пунктах. Раніше повідомлялося про пожежу на підстанції "Кирилівська" у Новоросійську, через яку було без електрики понад 20 тисяч мешканців міста.

Читайте також