У США поліція затримала чоловіка, який погрожував убивством Трампу і Венсу

Затримання підозрілого чоловіка США
Затримання підозрілого чоловіка США

У місті Юпітер, що знаходиться у штаті Флорида, затримали чоловіка, якому висувають звинувачення в надсиланні погроз злочином у соціальних мережах кандидату на пост президента США Дональду Трампу та його потенційному віце-президенту Джеймсу Девіду Венсу. Про це інформує місцева поліція.

Підозрюваний чоловік на ім'я Майкл виразно загрожував Трампу та Венсу на Facebook, а також членам їх сімей. Він вже перебуває під арештом.

У поліції раніше надходили сигнали про погрози як з місцевих, так і з онлайн джерел. Юпітер розташований приблизно в 32 кілометрах від резиденції Трампа Мар-а-Лаго.

Попередньо, CNN повідомляло, що американські спецслужби отримали інформацію про змову Ірану з метою вчинити замах на Трампа. У зв'язку з цим був посилення охорона президентського кандидата. Однак ці дані не мають відношення до стрільби, яка трапилася.

Нагадаємо, що під час виходу на сцену екс-президента США Трампа в Пенсильванії лунали постріли. Політика негайно евакуювали, а під час заходу йому стало погано. В результаті одна людина загинула, нападник був застрелений, а Трамп добре.

Читайте також