У США з'явився новий кандидат у президенти: що про нього відомо

Роберт Кеннеді-молодший з Демократичної партії планує балотуватися на пост президента США у 2024 році. Він є племінником колишнього президента США Джона Кеннеді. Кандидат зібрав необхідну кількість підписів у штаті Юта і планує оголосити про свої плани найближчим часом.

Попередньо передбачається, що Кеннеді-молодший буде включений до списку кандидатів у всіх 50 штатах країни.

Кеннеді-молодший раніше висловлював свою думку про ситуацію в Україні, стверджуючи, що громадяни США приховують правду про стан Збройних сил України. Він також підкреслював провал українського контрнаступу та питав, чи визнають це "неоконсерватори Джо Байдена" та чи збираються вони повернутися до переговорів.

Особистість Роберта Кеннеді-молодшого

Кеннеді-молодший є членом відомої сім'ї Демократичної партії та має вищий рейтинг прихильності серед республіканців, ніж серед демократів.

У минулому він був відомий як юрист, що займався питаннями екології і боровся за використання відновлюваної енергії та прав корінного населення США. Проте, у 2000-х роках він прийняв позицію антивакцинатора та висловлював теорії змови щодо вакцин.

Кеннеді-молодший також висловлював свою позицію щодо ситуації в Україні, засуджуючи Росію та критикуючи американську допомогу Україні. Він також обіцяв, що у разі обрання президентом США, він закінчить війну в Україні протягом 100 днів свого терміну.

Кеннеді-молодший також висловив занепокоєння щодо фінансування України США, особливо в контексті витрат на допомогу, тоді як мільйони американців залишаються без медичного страхування та талонів на їжу.