У Сумах пролунали вибухи

Вибухи в Сумах, полиція на місці
Вибухи в Сумах, полиція на місці

Вибухи в Сумах: нові деталі

15 травня о 04:33 в Сумах сталося серія вибухів, про це повідомляє Суспільне.

Крім того, о 04:11 в місті та області була оголошена повітряна тривога. За декілька годин до того, Повітряні сили повідомили про активну діяльність ворожої авіації на північно-східному напрямку та загрозу використання авіаційних засобів ураження.

На мапі повітряних тривог видно таку ситуацію:

Варто нагадати, що 6 травня ворог здійснив авіаційний удар по енергетичних об'єктах Сумщини. Про це повідомили військові з Сумської області. "На місцях працюють всі необхідні служби і виконуються роботи з відновлення", - зазначили в повідомленні.

Продовжується 812-а доба повномасштабного вторгнення. За останню добу противник здійснив 31 атаку на наші позиції. Він провів вісім авіаційних ударів, використав 15 керованих авіаційних бомб, зробив 23 удари дронами-камікадзе та понад 500 обстрілів наших військових позицій.

Загальні втрати противника становлять 80 осіб та 32 одиниці озброєння і військової техніки. Захисні сили продовжують виконувати свої завдання з метою не допустити просування противника в глибину нашої країни і перешкодити його плану щодо повного контролю над Донецькою та Харківською областями.

Читайте також