У Сумах пролунали вибухи під час тривоги, є травмовані та руйнування (оновлено)

У Сумах сталося кілька вибухів. Перед цим була оголошена повітряна тривога через пуски керованих авіаційних бомб. Про це повідомили ЗМІ.

Поки офіційні особи України або військове командування не коментували цю ситуацію.

Наразі припинено небезпеку.

"Сьогодні, 12 квітня, ворог здійснив авіаційний удар по цивільній інфраструктурі міста Суми. На щастя, люди не постраждали. Всі рятувальні служби працюють на місці події та з'ясовують наслідки удару", - повідомили в Сумській ОВА.

О 14:53 Повітряні сили попереджали про пуски керованих авіаційних бомб.

Артем Кобзар, виконуючий обов'язки міського голови Сум, повідомив, що в результаті атаки є постраждалі. Жінка отримала поранення відскоченим шматком скла, а чоловік отримав контузію. Обох госпіталізували", - зазначив він.

Також Сумська обласна військова адміністрація повідомила, що о 14:55 росіяни здійснили авіаудар по цивільній інфраструктурі та житловому сектору міста Суми. В результаті пошкоджено покрівлю нежитлової будівлі, два адміністративних нежитлових приміщення та 73 вікна в трьох житлових будинках.

Усього, протягом останньої доби, російські війська здійснили 78 бойових зіткнень, 54 ракетних та 126 авіаційних ударів, а також 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Читайте також:

  • Глава Часового Яру: Тактика ворога - стирання з лиця землі. Так було з Бахмутом і Авдіївкою
  • Про "Азовсталь", полон в Оленівці й такмед. Інтерв'ю з бойовим лікарем Олександром Наговіциним