У Таїланді в п'ятизірковому готелі шість людей отруїлися ціанідом

Отруєні люди в п'ятизірковому готелі
Отруєні люди в п'ятизірковому готелі

В центрі Бангкока у Таїланді знайшли мертвими шестеро людей у номері п'ятизіркового готелю. За інформацією поліції, їх отруїли ціанідом. Група людей була знайдена після того, як пропустила дату виселення. Поліція виявила тіла трьох чоловіків і трьох жінок, а також заповнений їжею стіл і чашки з білим порошком. Двері були зачинені зсередини, хоча чорні двері залишилися незамкненими.

Серед загиблих були два американці в'єтнамського походження і четверо в'єтнамців, включаючи подружжя віком від 37 до 56 років. Згідно з висновком поліцейського судово-медичного експерта Трейронг Пхівфан, ціанід був знайдений у чашках у номері готелю.

Поліція поки намагається встановити, чи були люди вбиті, чи покінчили з життям самі. Але зараз схиляється до версії вбивства. Початково влада шукала сьому особу, яка брала участь у бронюванні готелю, але її роль виключено. Замість цього поліція вважає, що один з учасників групи міг отруїти інших п'ятьох. Особа, яка замовила їжу і чай до номера, виглядала стресовано під час прибуття персоналу.

Судячи за словами поліції, інцидент має особисті мотиви і не пов'язаний з організованою злочинністю. Є припущення, що причиною була суперечка через борги. Заявлено, що один з загиблих був інвестиційним агентом, а всі інші інвестували в нього. Але бізнес не йшов як очікувалося, тому родичі призначили зустріч, щоб обговорити це питання в Таїланді. Готель Grand Hyatt, де стався інцидент, знаходиться в центрі Бангкока, де є багато туристичних закладів.

Пам'ятайте, що в Києві також був інцидент у готелі Hilton, де було знайдено тіло представника посольства США в Україні.

Читайте також