У Тернопільській області син морив голодом 93-річну матір, аби виманити її пенсію

Голодом морив 93-річну матір для пенсії
Голодом морив 93-річну матір для пенсії

Діловод сільради повідомив про проблему з потраплянням до пенсіонерки

Діловод сільради звернувся до дільничного офіцера із заявою про те, що вони не можуть потрапити до помешкання жительки громади, яка нещодавно виповнилась 93 роки. Сусіди також вже довгий час не бачили пенсіонерку і вирішили повідомити про це. Їм здається, що щось могло трапитися зі старенькою. Інформацію про це поширила пресслужба поліції Тернопільщини.

Син пенсіонерки проявив агресію під час погодження з працівниками поліції

Поліцейські оперативно прибули до помешкання пенсіонерки. Але син жінки поводився агресивно, погрожував та атакував поліцейських. Виявилося, що зловмисник страждає на психічні захворювання, що стало зрозумілим пізніше.

Пенсіонерку госпіталізували, а її сина складено протокол за домашнє насильство

Після прибуття поліцейських, пенсіонерку доставили до лікарні. Виявилося, що жінка довгий час не їла і її син давав їй невеликий шматок хліба та склянку кефіру замість повноцінного харчування, вимагаючи гроші з її пенсії. Після обстеження та лікування, пенсіонерку перевезуть до геріатричного пансіонату для подальшого проживання. Поліцейські склали протокол на її сина за вчинення домашнього насильства згідно статті 173-ч. 2 КУпАП.

Затримано чиновника "Укрзалізниці", що вимагав хабара

Національна поліція та Служба безпеки України затримали чиновника з "Укрзалізниці" в Києві. Йому висунуто звинувачення у вимаганні хабара в розмірі 10 мільйонів гривень від керівника будівельної компанії у столиці. Згідно з матеріалами справи, посадовець вимагав гроші у підприємця.

Читайте також