У тимчасово окупованому Криму лунають вибухи

Вибухи пролунали в окупованому Криму

Вранці 24 березня в тимчасово окупованому Криму сталося декілька вибухів. Наразі є інформація про сім вибухів, з яких чотири відбулися в Сімферопольському районі, а три – в передмісті Сімферополя.

Пізніше повідомили про дим, що йде з боку селища Гвардійське, а також про близько 20 вибухів. За даними телеграм-каналу, один з вибухів стався на нафтобазі.

Наразі офіційних коментарів ще немає, але росіяни заявили про перекриття Кримського мосту.

Пролунули вибухи в Криму впродовж ночі

Нагадаємо, увечері 23 березня в кримському регіоні також сталася серія вибухів. Внаслідок цього у Севастополі лунало близько десяти вибухів, а пізніше – ще чотири.

Самозначений "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що відбувається робота по відповіді на атаку. Він стверджує, що над Кримом було збито більше 10 ракет. За його словами, атака на Севастополь була найбільш масовою за останній час.

У зв'язку з повідомленнями про ракетну атаку на Севастополь командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував українським військовим за їхню бойову роботу.

Також фахівці OSINTtechnical повідомили про прильоти крилатих ракет у головний центр зв'язку російського Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.