У Торецьку немає вцілілих будинків, росіяни займають нові райони – речниця ЗСУ

Зруйновані будинки у Торецьку, населені росіянами
Зруйновані будинки у Торецьку, населені росіянами

У Торецьку знищено всі будинки, цивільним і військовим немає куди сховатися - речниця

У Торецьку, що знаходиться в Донецькій області, російські окупанти захоплюють нові райони, оскільки вже немає жодного будинку або укриття для місцевих мешканців і військових. Про це повідомила речниця Операції Об'єднаних сил "Луганськ" Анастасія Бобовнікова під час телемарафону.

На жаль, ворог продовжує атакувати наші позиції, і в Торецьку не залишилося жодного цілого будинку. Місто тепер нагадує безлюдну планету: немає ніяких укриттів для цивільних або військових, і це дозволяє ворогу захоплювати нові території, але вже зруйновані - розповіла Бобовнікова.

За словами речниці, російські військові камуфлюються в цивільний одяг, щоб підійти ближче до українських позицій. Ця тактика часто використовується ворогом під час міських боїв, зокрема в районі Часового Яру.

Також речниця зазначила, що російські війська в Торецьку зазнають великих втрат, але командування РФ "обіцяє їм великі нагороди".

Ситуація в Торецьку:

  • Бої тривають
  • Російські війська частково контролюють східну частину міста
  • Українські війська стримують ворога
  • Окупанти застосовують тактику малих груп
  • Українські військові утримують ключові позиції
  • Бойові дії непередбачувані і змінюються щогодини
  • Окупанти намагаються атакувати в районі Часового Яру та Нью-Йорка
  • Росіяни майже повністю знищені

Раніше Сухопутні війська ЗСУ показали жахливі фотографії з міста Торецьк, що знаходиться в Донецькій області.

Також відомо, що росіянам вдалося вривитися до Торецьку. В місті тривають жорстокі бої, які ведуться за кожний будинок і навіть за кожний під'їзд.

Раніше військові ЗСУ заявляли, що росіяни намагаються витіснити українські війська з їхніх позицій, проводячи регулярні штурми. Проте, професійна армія окупантів вже майже повністю руйнована.

Читайте також