У Туреччини неочікувано з'явився конкурент, який переманює туристів

Турецькі пляжі загрозливо палкі
Турецькі пляжі загрозливо палкі

Готелі в Туреччині хвилюються через розвиток туризму по системі "все включено" у сусідній Грузії. У Грузії в найближчому майбутньому з'явиться конкурент, який спробує привернути туристів з європейськими доходами. Розмова йде про новий готельний комплекс у місті Батумі, який складається з п'яти готелів з 1055 номерами. Всі готелі будуть пропонувати систему 'все включено'.

Комплекс буде складатися з 90 об'єктів, включаючи 12 ресторанів з цілодобовим харчуванням, 7 басейнів, 3 СПА-центри та великий аквапарк. Готелі будуть призначені для туристів з щорічним доходом у розмірі від $500 тис. і вище. Тоді розраховують на високодохідних туристів із Європи, Ізраїлю, Туреччини та арабських країн.

Туреччина втрачає свою популярність серед туристів через дорогі ціни на відпочинок. Її конкурентами, зокрема, стали Єгипет, Туніс та окремі грецькі острови. Навіть громадяни Туреччини виїжджають на відпочинок саме в ці країни.

У той же час, на курорті Анталія вже почалася неймовірна спека, але туристам не вдасться охолонути у морі. Температура моря перевищує 29 градусів за Цельсієм.

Читайте також