У Зеленського анонсували велику конференцію з питань майбутнього України

Президент України оголосив про велику конференцію з майбутнього шляху країни

Прессекретар президента України Сергій Никифоров заявив, що на 25 лютого відбудеться велика конференція, присвячена майбутньому України. У заході візьмуть участь усі видатні спікери, включаючи представників влади та військове політичне керівництво. На конференції також з'явиться президент, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради та інші важливі посадовці.

"25 лютого ми готуємо щось особливе. Це буде конференція, чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році. Будуть усі топспікери від влади, військово-політичне керівництво, прем'єр-міністр, голова Верховної ради, СБУ, ГУР, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде Мінінфраструктури, Офіс президента і, звичайно, сам президент", - анонсував він.
"Це буде чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році", - сказав Никифоров.

Сергій Никифоров також поінформував, що на конференції обговорюватимуться різні аспекти майбутнього України, зокрема, розвиток армії, впровадження сучасних технологій, інтеграція в Європейський Союз та НАТО, гарантії безпеки, а також підтримка бізнесу. На основі результатів конференції президент України проведе свою пресконференцію, де відповість на запитання та надасть своє бачення названих тем.

Джерело: Інтерфакс-Україна