У Житомирі військовий побив букетом продавчиню квітів: подробиці інциденту

У Житомирі військовий вдарив продавчиню квітами

У мережі набирає популярності відео, на якому в Житомирі на ринку "Хмільники" військовий вдарив продавчиню квітів букетом. Він спочатку купив ці квіти, а на наступний день прийшов та вимагав повернути за них гроші.

Оприлюднено відео волонтером Олександром Швецовим, воно миттєво поширилося в мережі. Відомо, що на відео представлені дії підполковника Віктора Ратошнюка Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

Волонтер зазначив у своєму пості, що "якщо виявиться, що це військовий, думаю ним має зайнятися військова прокуратура за всією строгістю воєнного часу".

У коментарях під відео повідомили, що військовий вже вибачився за свою поведінку та пояснив свої дії. Відповідне відео опубліковано на сторінці Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова у Facebook.

"Після війни його втратив сина. Він побачив квіти, які купував хворій дружині, і вони простояли всього добу. Він не зміг зберегти емоції. Звичайно, це не виправдовує його, він недостойно вдарив жінку букетом. Тому прошу вибачення у всіх, хто бачив мою слабкість, та у жінки, яка постраждала", - заявив військовий.

У коментарях думки розділилися. Деякі вважають вчинок військового негідним та ганебним, а інші ставляться з розумінням до дій підполковника.

Історія з квітами, яка зачепила українців

Раніше військовий залишив квіти на вокзалі у Краматорську, а потім цей букет був побачений покинутим на пероні під дощем. Фотографії цього букету поширилися по всій країні, користувачі Мережі сподівалися, що історія закінчиться щасливо.