У Житомирі зранку сталася стрілянина: є поранений (фото)

Стрілянина у Житомирі: постраждалий доставлений до лікарні

Учора ранком, 27 березня, у місті Житомир сталася стрілянина, в результаті якої одна особа отримала поранення. Про це повідомили в пресслужбі поліції Житомирської області на своїй сторінці у Facebook. За даними правоохоронців, подія сталася в дворі багатоповерхового будинку близько 8:15 ранку.

За отриманою інформацією, до поліції надійшло повідомлення про постріли та можливе поранення людини. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи для проведення заходів щодо з'ясування обставин і затримання причетних осіб.

Під час перевірки в салоні легкового автомобіля було знайдено пораненого чоловіка 43 років, мешканця Житомира. За попередніми даними, у нього є вогнепальні поранення. Потерпілого було терміново госпіталізовано для надання медичної допомоги.

Поліцейські наразі активно працюють над ідентифікацією та затриманням причетних осіб до даної події. Деталі події та причини стрілянини наразі з'ясовуються.

Інші випадки стрілянини в Україні

На жаль, подібні інциденти стають все частішими явищами в Україні. Нещодавно у Києві на Позняках невідома особа відкрила стрілянину з вікна багатоповерхового будинку, що спричинило хвилю страху серед місцевих мешканців.

Також у місті Кривий Ріг виникла стрілянина, під час якої один чоловік отримав поранення. Правоохоронні органи прийняли всі необхідні заходи для затримання злочинців та розслідування даної події.