У ЗСУ вдарили по російському заводу з боєприпасами та аеродромом Липецьк-2 з "Су" та "Мігамі"

Атака на російський завод боєприпасів та аеродром Липецьк-2
Атака на російський завод боєприпасів та аеродром Липецьк-2

Сили оборони України вночі атакували аеродром "Липецьк-2" та військовий завод російських окупантів. Про це повідомила прес-служба Генштабу ЗСУ. Зазначається, що цілью атаки були склади боєкомплекту, паливно-мастильні матеріали та авіаційна техніка, які зберігалися на аеродромі. На цьому аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 противника. Також, українські сили атакували федеральне казенне підприємство "Завод ім. Є.М. Свердлова" у місті Дзержинськ Нижегородської області Росії, де виготовляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб.

За інформацією, на заводі також зберігалися керовані авіаційні бомби. Унаслідок атаки стало відомо про численні вибухи та активну роботу ворожої протиповітряної оборони. Результати атаки поки що уточнюються.

"Завдання виконане силами та засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Бойова робота з важливих військових цілей російських загарбників триває. Далі буде…"

Нагадаємо, у Санкт-Петербурзі також відбулися вибухи.

Читайте також