Удар по «Епіцентру» Харкова: у лікарні помер чоловік, який отримав значні опіки

Удар по «Епіцентру» Харкова: у лікарні помер чоловік, який отримав значні опіки

Померлого чоловіка від опіків у гіпермаркеті "Епіцентр" відзначено главою Харківської ОВА

40-річний чоловік, який отримав важкі опіки під час атаки російських загарбників на гіпермаркет "Епіцентр", помер у лікарні, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«На жаль, в лікарні помер 40-річний чоловік, який був поранений внаслідок ворожої атаки на Епіцентр. Чоловік перебував в опіковій реанімації, отримав опіки полум'ям, які сягали 50%», - написав Синєгубов у Telegram.

Нагадаємо, що у суботу, 25 травня, Росія нанесла жорстоку атаку на Харків, а саме на будівельний гіпермаркет. У магазині могло перебувати понад 200 людей.

Криміналісти ідентифікували тіло загиблого чоловіка у Харкові за допомогою ДНК його сина

У поліції Харкова було встановлено ідентичність 38-річного чоловіка шляхом аналізу ДНК, яке було відібрано у його восьмирічного сина Михайла. Раніше хлопчик з матір'ю звернулися до слідчого управління, розташованого біля зруйнованого супермаркету, щоб повернути решту предметів, які належали їх загиблому батькові. Дитина не дочекалася його повернення з роботи, тому прийшла до поліції після того, як дізналася про трагедію. ДНК-тест підтвердив, що Михайло є прямим родичем загиблого.

Станом на 27 травня у лікарнях знаходилися 21 потерпілий від атаки на гіпермаркет "Епіцентр"

Внаслідок атаки російських окупантів на гіпермаркет "Епіцентр" у Харкові на ранок 27 травня у лікарнях перебувало 21 людина.

Також було оголошено, що поліція встановила ідентичність 14 загиблих у Харкові. 28 травня стало відомо про 17 жертв та більше 40 поранених.

Зворотне посилання

Читайте також:

  • Битва за Харківщину. Детальний аналіз
  • До поліції звернулось подружжя, яке дивом вижило під час атаки на гіпермаркет Харкова

Читайте також: