Удар по Харкову: ДНК-дослідження ідентифікували всіх загиблих

В результаті проведених ДНК-досліджень було ідентифіковано всі тіла, які постраждали внаслідок удару по нафтобазі в Харкові. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

У повідомленні зазначається: "Готові результати ДНК-досліджень - ідентифікували всіх жертв російського удару по нафтобазі".

Також було встановлено, що зразки двох загиблих - літньої пари - збігаються з ДНК їхнього сина.

Дослідження також підтвердили те, що рештки тіл, знайдених в знищеному полум'ям будинку, належать прокурору Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Ользі Путятіній, її чоловікові Григорію та трьом синам.

Сергій Болвінов розповів: "Аналіз показав, що всі троє хлопчиків - брати. Зразки ДНК батька родини збігаються з ДНК його матері та сестри. Особу його дружини підтверджують завдяки збігу зі зразками її рідного брата".

Нагадаємо, що у Харкові 11 лютого було оголошено днем жалоби за загиблими, які постраждали внаслідок ворожого удару вночі на 10 лютого.

Атака на Харків

У ніч на 10 лютого ворожі налітчики здійснили атаку на Харків. Це призвело до виливу дизельного пального та бензину по вулиці з приватними будинками, що спричинило масштабну пожежу.

Унаслідок пожежі в одному з приватних житлових будинків загинула вся родина з п'ятьох людей: чоловік, його дружина та їхні троє дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики). У іншому будинку також загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Крім того, дві жінки у віці 61 та 39 років, а також чоловік у віці 45 років отримали поранення.

Пізніше стало відомо, що ворог поцілив у нафтобазу в Харкові.

Як було повідомлено раніше, унаслідок атаки держави-агресора по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Ольга Путятіна, її чоловік та троє їх синів. Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу - майже 4 роки, а наймолодшому Павлу - всього 10 місяців.