Удар по Липцях на Харківщині. ДСНС показала фото наслідків

Аварійно-рятувальні роботи на місці ворожого удару у Липцях, Харківська область

На території Харківської області продовжуються рятувальні операції внаслідок ворожого обстрілу. Пресслужба ДСНС оприлюднила фото наслідків удару у селі Липці.

За інформацією рятувальників, загорілися магазин та аптека на площі 500 квадратних метрів у селі Липці.

Нагадаємо, російські загарбники сьогодні обстріляли село Липці. Внаслідок удару відомо про трьох загиблих: дівчинка 14 років, жінки 43 та 59 років

Рятувальники також продовжують розбирати завали та в пошуках людей під завалами.

Постраждалі внаслідок цього інциденту - 34-річна співробітниця аптеки та 16-річний хлопець - були госпіталізовані з уламковими пораненнями.

Олег Синєгубов, голова Харківської ОВА, повідомив, що обстріл Липців та Малої Данилівки Харківського району стався близько 14:00. Він зазначив, що магазин та аптека постраждали внаслідок цього удару.

Раніше президент Зеленський заявив, що українська влада робить все можливе, щоб забезпечити більше захисту Харкову.

777-та доба війни: активність російського ворога

Це 777-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулося 83 бойових зіткнення. Загалом, було проведено 11 ракетних та 108 авіаційних ударів, а також 149 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та мирного населення. На часи нічі, російські окупанти атакували Україну за допомогою 17 БпЛА типу Shahed.

Читайте також: 

  • Олег Синєгубов: Харків і область є для Кремля пріоритетом
  • Харків, Суми, Київ… Детальний розбір «нового наступу Путіна»