Удар по Львівщині: влада повідомила про ситуацію на об'єкті, який атакувала РФ

Рятувальники загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури в Львівській області

У Львівській області рятувальники успішно загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, який був атакований російськими окупантами вночі та вранці. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували окупанти. Низький уклін 61 рятувальнику, які від самого ранку і дотепер працювали, щоб ліквідувати займання», – зазначено у повідомленні голови ОВА.

Нагадаємо, що о 9:30 в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через загрозу застосування балістики.

Нічна атака на Львівщину та Одещину

Учора вночі окупанти здійснили атаку на Львівщину, в результаті якої були запущені ракети із дронів. Пожежа виникла на обʼєкті критичної інфраструктури. Також була пошкоджена пристань на Одещині.

Згодом ворог знову вдарив по Львівській області, використовуючи ракети «Кинджал».

Ракетна атака на Київщину та Дніпропетровську область

Під час ракетного удару столиця також постраждала, в двох районах міста зафіксоване падіння уламків. Крім того, в результаті атаки на Київщину без світла залишилися сотні будинків. Уночі російські війська також атакували Дніпропетровську область за допомогою безпілотників. Внаслідок цього тисячі житлових будинків, лікарень та навчальних закладів у Кривому Розі залишилися без тепла.

Варто відзначити, що під час нічної атаки на Україну одна з російських ракет потрапила на територію Польщі.