Удар по Миколаєву: міністр Клименко повідомив нові деталі (фото)

Міністр Клименко розповідає про нові деталі
Міністр Клименко розповідає про нові деталі

Миколаїв був атакований російськими загарбниками ракетою, яка влучила в дитячий майданчик. Ця атака призвела до смерті чоловіка, жінки і дитини, а щонайменше п'ять осіб отримали поранення. Також пошкоджено три будинки і дитсадок, і було розгорнуто штаб допомоги. Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ України, повідомив про це.

«Ракета влучила в дитячий майданчик у дворі багатоповерхових будинків. Загинули чоловік, жінка і дитина. Мама хлопчика перебуває у шоковому стані. Займається її психологами ДСНС. Щонайменше п'ятеро мешканців отримали поранення», – розповів Клименко.

За словами міністра, рятувальники та поліцейські наразі обстежують місце події, включаючи трьох руйнуваних будинків і дитсадок. Потерпілим надають усю необхідну допомогу.

«Ми розгорнули штаб допомоги. Постраждалі особи можуть подати заяву до поліції про зруйноване та втрачене майно», – підсумував Клименко.

Сьогодні, 19 липня, росіяни обстріляли житловий район Миколаєва, яке призвело до загибелі та поранень. Олександр Сєнкевич, міський голова Миколаєва, повідомив про зростання числа жертв в результаті удару з боку РФ до трьох осіб, у тому числі й дитини.

Цей обстріл також пошкодив житловий сектор.

Читайте також