Удар по нафтобазі на Луганщині: ОВА повідомила деталі

Пожежа на нафтобазі Луганщині: фото палаючого складу
Пожежа на нафтобазі Луганщині: фото палаючого складу

Пожежа на нафтобазі в окупованих Ровеньках

У тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області сталася серйозна пожежа на нафтобазі. Про це повідомив глава Луганської ОВА Артем Лисогор.

За його словами, на окупованій Луганщині вже не вперше вибухають нафтобази. Попередній випадок стався в Луганську, а на цей раз - в Ровеньках. Об'єкт зазнав серйозних пошкоджень і всі запаси пального знищені.

Незважаючи на те, що місцеві колаборанти та росіяни намагаються виправдовуватися, вони не змогли уникнути ще одного інциденту. Цього разу постраждав склад з продуктами переробки нафти, який знаходиться далеко від лінії фронту.

Голова Луганської ОВА відзначив, що тепер українським військовим стане складніше заправляти свою техніку. Ймовірно, їм доведеться користуватися базами, розташованими на території РФ, але це буде додатковим ускладненням через велику відстань.

Нагадаємо, минулої ночі на окупованій Луганщині відбулися потужні вибухи, які спричинили масштабну пожежу.

Раніше у тимчасово окупованому Луганську також сталася пожежа на нафтобазі, яка призвела до знищення продуктів переробки та інфраструктури окупантів.

Зауважимо, що 13 квітня Сили оборони України успішно атакували пункт управління російської армії в окупованому Луганську.

Читайте також