Удар по Одесі: влада повідомила про наслідки

5 листопада ввечері Одесу атакувала російська армія, що призвело до поранень п'ятеро людей. Олег Кіпер, голова Одеської ОВА, повідомив про це.

Постраждали отримали осколкові поранення і були госпіталізовані. Медики надають їм необхідну допомогу.

Унаслідок атаки будівля художнього музею сильно пошкоджена. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів про це. Він зауважив, що є ризик втратити багато відомих експонатів, але на щастя такого не сталося.

Після атаки районна адміністрація працюватиме вранці, щоб допомогти людям, чиї будинки постраждали. Відповідні документи будуть оформлюватися для отримання допомоги.

Труханов повідомив, що ситуація складна через пошкодження водоводу. Незважаючи на це, ситуація контрольована, але потрібно провести ретельне обстеження, щоб переконатися, що все в розпорядженні.

У неділю 5 листопада під час повітряної тривоги у Одесі відбулися вибухи. Повітряні сили повідомили, що було помічено рух групи бойових БпЛА типу Shahed із Чорного моря в напрямку Одеси.

Місцеві жителі повідомляли, що головний центр Одеси був вражений, що призвело до утворення великої ями. Також стало відомо, що будівлі міста пошкоджені і вікна в них були розбите.