Удар по Одесі: загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

Унаслідок атаки росіян на Одесу 29 квітня помер проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. Цю інформацію підтвердила пресслужба університету на Facebook.

«29 квітня 2024 року сталась страшна трагедія в Одесі внаслідок ворожої атаки на місто. Внаслідок цього перестав битися серце нашого колеги, проректора з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Бориса Володимировича Васильєва. У нашій пам'яті він завжди залишиться порядною, доброю та надійною людиною, з ширим серцем та посмішкою», – повідомили університету.

Нагадаємо, ввечері 29 квітня російські окупанти вдарили ракетою по Одесі. В результаті атаки постраждали громадяни та інфраструктура міста.

Станом на 21:00 кількість жертв російського удару по Одесі зросла до чотирьох осіб. У результаті загинули три жінки і один чоловік. Окрім цього, потерпіли 28 осіб, включаючи двох дітей (16 та 5 років) і одну вагітну жінку. Четверо з них перебувають у важкому стані.

У результаті обстрілу Pалацу студентів Одеської юридичної академії, також відомого як «Замок Гаррі Поттера», виникла пожежа. Також серед постраждалих є екснардеп Сергій Ківалов.

Згодом стало відомо, що внаслідок ракетного удару по набережній Одеси 29 квітня загинуло вже п'ятеро людей. В лікарні помер чоловік 1960 року народження.