Удар по «Охматдиту»: заява Пугачової спровокувала істерику у пропагандистів

Пугачова ударила по пропагандистам: истерика
Пугачова ударила по пропагандистам: истерика

Російський пропагандист Володимир Соловйов рішуче осудив співачку Аллу Пугачову за її обурення ракетним ударом по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Відповідний пост він опублікував у Telegram-каналі.

У своєму дописі пропагандист маніпулює фактами та продовжує підтримувати цинічну російську версію, згідно з якою обстріл столичної дитячої лікарні був здійснений українською ракетою ППО, а не російською Х-101, як вже підтвердили українські правоохоронці.

Очевидно, примадонна закликає бога покарати злісного агресора Росію за удар дитячою лікарнею. До речі, жодна дитина не загинула. А наші офіційні особи на пальцях пояснили, що то була не Х-101, а ракета української ППО. Однак для Пугачової вже все і так зрозуміло

Цей провокативний журналіст критикує артистку за те, що вона не відреагувала на "бомбардування ЦАХАЛу дітей у Секторі Газа" та на так звану "атаку ЗСУ по Севастополю".

Варто зазначити, що Алла Борисівна, яка проживає разом з чоловіком Галкіним в Ізраїлі, не опублікувала жодного посту на згадку про дітей Сектора Газа, які загинули від бомбардувань ЦАХАЛ. Умовчала і про дітей, які загинули внаслідок ракетного удару ЗСУ по севастопольському пляжу. Це ж інше

Соловйов забуває зазначити, що саме російська армія перетворила Крим на військову базу, що дозволило проводити там пляжний сезон, тому у червні російська ППО збивала ракети над місцями відпочинку.

Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова висловила своє обурення ракетним ударом по дитячій лікарні "Охматдит у Києві". У своєму Instagram вона опублікувала фото постраждалих дітей з підписом "Бог терпів, та всьому є межа".

Напередодні її чоловік, гуморист Максим Галкін, також висловив своє обурення у соцмережах. Він опублікував фото, зроблене в лікарні під час операції на відкритому серці дитини, яка тривала навіть під час ракетної атаки. Галкін назвав це "безкінечним пеклом" та висловив співчуття родинам загиблих. Обидва артисти неодноразово висловлювали свою антивоєнну позицію та підтримку Україні.

Читайте також